I´m back .......

.... in business (Neil). Efter fyra dagar i England på semester är jag tillbaka i förarsätet av min kroppsliga bil. Har en jätteskön känsla av just detta. Trodde inte att jag skulle lyckas få till en träning med all privat bestyr som vardagen består av, men tack var een förstående hustru så lyckades jag.
Idag var det armarna som fick sig en genomkörare. Skivstångscurl och scottcurl i cablecross. Sedan min favvis som är lutande press med stång till pannan. GRYYYYM!! Avslutade med lite reppress över huvudet.
Imorgon blir det bortaträning. Jag återkommer i ärendet.
Pain doesn´t hurt
Mats

100 stycken - YEEEES!

Där satt den. Styrketräning nummer 100 i år. Som jag skrev senast är jag ganska nöjd med detta. Det är trots allt cirka 10 veckor kvar så det finns tid att kämpa vidare på. Om jag har tolkat systemet (shapelink.com) rätt så gjorde jag 103 totalt under 2005. Det borde jag slå eller?

Rygg idag. Jag har börjat med chins. Fuskar lite eftersom jag kör med smalt omvänt grepp. Jag har lite kilo att dra upp så detta är en bra början.
Har redan lyckats öka.

Sedan mage.

Lite seg som det blir med sen träning.

Borde köra ett pass imorgon med!

Pain doesn´t hurt!
Mats


Lunchträning och nummer 99

Man kan tro att rubriken har med Wayne Gretzky att göra, men igår var det träning nummer 99. Detta tycker jag är bra trots ett par ofrivilliga uppehåll framförallt på grund av arbete. Jag snittar 2.4 träningar per vecka.
Nu när man kommit såpass långt in i året är det svårt att förändra mer än tiondelar.


Var på Träningsverket igår och körde bröst och axlar. försöker alltid att köra några maskiner som jag inte använder i vanliga fall. Det blev Pec-Dec, sittande press i maskin och baksidan axlar i maskin. Det känns redan både i bröst och axlar att det var en skön träning.


Nu är frågan: Blir det nummer 100 ikväll??


Pain doesn´t hurt!

Mats


Min fru tycker att jag är duktig

Igår precis innan jag skulle köra ett lunchpass pratade jag med min fru och berättade att skulle pumpa lite. DÅ sa hon att jag var duktig. Tänk att det hon kan tycka så när jag i princip bara tränar för att det är så förbaskat roligt. Fyller på massor av egen energi i min kropp. Också ett stort plus att göra något för sig själv som man måste när man har mycket jobb och familj engagemang.
Igår blev det Träningsverket. Biceps och triceps. Hantel- och koncentrationscurl. Framförallt så fick jag bra tryck i koncentrationscurlen.
Blev ligga tricepspress eftersom jag inte hittade någon lutande bänk. Så är det ibland.
Tryckte lite vader på slutet eftersom det inte finns någon bra vadpress på hemmagymmet.
Vila torsdag och fredag. Träning lördag och söndag. Håller jag detta blir det träning nummer 100 på söndag!
Pain doesn´t hurt

Började inte speciellt bra!

Idag var det benens tur att få sig en duvning. Brukar köra benböj med stång fram i fyra set för att sedan toppa med två stång bakom nacken.
Idag började det hur bra som helst. De tre första seten varav två var uppvärmning gick galant. Det fjärde maxade jag utan en chans. Lyckades bara göra en. Tog bort fem kilo och efter tredje reppet gled stånget snabb när i armvecket utan att kunna parera. Det betydde bara en sak! Jag hade benböjt fördigt idag.
Körde fyra set med benspark istället. Avslutade passet med sex set raka marklyft, där jag räknade fel på vikterna så jag körde för lätt! Vilket pass?!?!
Toppade allt med 24 minuter i trappmaskinen. Kände mig lite nyttig i alla fall.
Vila imorgon och lunchpass på onsdag. Vad jag vet idag i alla fall!
Pain doesn´t hurt (fast idag vet jag inte)

Från en stund till en annan!

Idag var det meningen att jag skulle träna med grannen. Vi försöker göra det minst en gång per vecka. För två timmar sedan fick han förhinder.
Då tyckte min bättre hälft - stick iväg så är det gjort!
Så blev det. Från att gå omkring om lulla, till full ös.
Rygg  - marklyft, stående rodd med stång och enhandslatsdrag. Jag provade också chins. Trots att jag är i tyngsta laget så skulle jag vilja ha med den övningen på min repertoar. Det blev en trea och en två. Nu har jag något att gå efter och förbättra.
Avlutade med benlyft med stretch, vilket jag tycker är den absolut bästa magövningen.
Pain doesn´t hurt!
Mats

Bas och tungt

Normalt kör jag en tung bas och en lite mer finlirövning per muskelgrupp.
Idag blev det inte så direkt. Blev ganska trött och fick pruta bort ett set per muskel.
Liggande hantelpress och pullover. Både riktigt tungt. Sedan axlar, press med hantlar och sittande hantelsväng.
Kändes ändå skönt att kunna köra slut på kroppen och få igång den rejält.
Pain doesn´t hurt
Mats

Sug efter meeeer!!

Efter en fullbokat vecka där det mesta gick kanon. Kunder nöjda. Showen med REA var kanon. Ofrivillig vila ger alltid en längtan och ett sug efter meeeer!
Nu sover frun efter att jobbat natt. Båda döttrarna är med kompisar. Ska plocka undan här hemma sedan stjäla en timme till att  pumpa lite bröst och axlar.
Pain doesn´t hurt!

Den armen går inte av för hackor!

Den armen går inte av för hackor!


Vilka snygga ben!

Vilka snygga ben!


Vilken skön känsla!

Tänk att ha kört ett benpass på lunchen på inte stammisgymmet. Sedan avsluta med en halv grillad kyckling vid skrivbordet.
Underbart.
Pain doesn't hurt!