Provade en ny.....

...metod. Idag var det ben på programmet. Lite seg därför tänkte jag prova något nytt. Körde benspark, lårcurl och stående vadpress som superset. Benspark och lårcurl är lite mindre krävande än knäböj och straight leg deadlift.
Kändes i alla fall jättebra. Hoppas att det är en skön känsla i fram- och baksida imorgon och på tisdag.
Körde i alla fall på bra eftersom jag bara orkade 15 minuter i vår trappmaskin hemma idag. Normalt ska jag inte köra under 20 minuter.
Riktigt underbar vecka med hela sju (7) träningspass.
Blir svårt att överträffa.
Pain doesn´t hurt
Mats

Igår var det lite tidig ....

....träning. Jag var på gymmet redan halv sju. Vet inte när det hände senast? Som vanligt var jag själv på gymmet. Tyvärr ingen som peppar eller som man kan impa på. Trycka på lite extra för att någon ska tycka att man är duktig. All den energi får man fixa själv. Funkar ganska bra.
Bröst och axlar kördes igår. Framförallt axlarna fick jag bra känsla i. Supersettade drag till hakan och liggande omvänd cablecross. Kändes helt grymt.
Provade stående hantelpress. Funkade inte alls. Gick tillbaka till sittande. Blev mycket bättre. Nu är det helg. Målet är trappan ikväll, gym och trappan imorgon och gym på söndag. Träffar jag detta då har jag gjort en RIKTIGT grym träningsvecka.
Pain doesn´t hurt
Mats


Har kört på ganska....

... bra det senaste. Inte mcyket att skriva föruto,m ett schysst benpass i söndags. Det märks klart när jag kört cardio sönda, måndag och tisdag hemma. Igår tog jag helt slut. Var något mellan stillastående och långsam gång de sista fem minutrarna, men körde klart det jag skulle.
Idag kom jag iväg sent till gymmet, men körde på ett gött armpass. Tryckte på ganska bra med finlir på biceps. Även triceps gick ehlt ok. Får tidig pump där så jag kör inte lika många set. Nu har jag fyra dagar i rad med träning.
Hur ska detta sluta?
Pain doesn´t hurt
Mats

Inte min dag!

Ibland funkar det inte med träningen. Så var det idag. Var inte riktigt sugen. Hade gjort en bra dag redan. Eftersom barnen är lediga och hos mormor, var jag och hustrun på kines och käkade själva i lugn och ro. Händer inte varje dag. När hon sedan gick till jobbet var jag inte helt sugen at gå ut igen i minusgrader.
Jag gjorde det och körde ett ok ryggpass. Är inte helt lätt när latsmaskinen är trasig, men det funkade.
Magen blev lite lidande på grund av motivation.
Imorgon Frölunda - fredag familjen.
Lördag söndag träning!
Pain doesn´t hurt
Mats

Vila gör det......

....bättre. När man som jag återigen vilat en vecka på grund av semester så märks det. Men absolut bara positivt. Igår körde jag bröst och axlar. Frågan är om det inte var mitt tyngsta pass någonsin. Alltså viktmässigt ;-).
Såååå sköönt. Vet inte när nästa pass är. Hustrun jobbar två nätter och det är höstlov. Om barnen är med mig, blir det vila. Är de hos mormor och morfar då......
Förresten - resan blev inställd så det blev hemmaträning.
Pain doesn´t hurt
Mats